Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilgili yasal mevzuata onat olarak;

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler basar önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları tertipli olarak strüktürlmalıdır. Bapnın insicamlı çaldatmaışmasını temin etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak için tıklayın.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolayca açılabilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 yangın kapısı mm'dir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden autarı doğru davranış güfte konusu evetğu bâtınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete destur vermesi gerekir.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page